Louise Nieman is sinds 1996 als zelfstandig mondhygiënist gevestigd in Utrecht. Sinds 2013 is zij gevestigd in Mondzorgpraktijk Zuilen.


Voorheen werkte zij 17 jaar als zelfstandig mondhygiënist in mondhygiënistenpraktijk “Oog in Al” in Utrecht, na eerst jarenlange ervaring opgedaan te hebben bij diverse orthodontie- en tandartspraktijken in Zeist en Utrecht.  Daarnaast werkte zij de afgelopen 25 jaar voor de GG&GD Utrecht, waar zij als mondhygiënist gastlessen verzorgde, voorlichting gaf op (basis)scholen, epidemiologisch onderzoek verrichtte en voorlichtingsmateriaal ontwikkelde. Tevens is Louise Nieman regelmatig werkzaam voor diverse fabrikanten op vakbeurzen.


Nu werkt Louise Nieman freelance, in samenwerking met Noviacura, voor Careyn in diverse zorgcentra in de gemeente Utrecht, Woerden en Kamerik om de mondgezondheid van de ouderen op hoger peil te brengen. Ook geeft zij op aanvraag, gastlessen en ouderbijeenkomst op (voor)scholen.


Door haar brede ervaring kan jong en oud bij haar terecht. Zij is ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten (KRM). Ook is zij lid van de beroepsvereniging NVM en lid van ICO groep Utrecht Heuvelrug.

Tevens heeft Louise Nieman in 2018 de opleiding voor orthomoleculair voedingsadviseur afgerond. Ook is Louise vrijwilliger bij het hospice Demeter in de Bilt.

 • Bel voor een afspraak

 • Inschrijven?

  Wanneer u zich wilt inschrijven, kunt u uw gegevens achterlaten in het contactformulier.
  Contactformulier
 • Openingstijden

  8:30 - 17:00 - Woensdag
  8:30 - 17:00 - Donderdag
  9:00 - 13:00 - Zaterdag